Meubelmaker voor 1 dag

“15 jarig bestaan”

Dit jaar bestaan wij 15 jaar en om dit te vieren hadden we een leuke actie bedacht. Ruud en Marielle hebben daarmee gewonnen “meubelmaker voor 1 dag”

En wat hadden ze het naar hun zin. Ze hebben met professionele houtbewerkingsmachines hun eigen ontwerp realiteit gemaakt. De panelen op maat gezaagd, de verstek verbinding gezaagd , verbindingen gemaakt met de lamellofrees. De afwerking gedaan met schuurklos en schuurtol. Met zweet en geconcentreerde blikken waren ze helemaal in hun element.

Tussendoor even onstspannen en genoten van een lekker taartje en een lunch. En hoe mooi is het dat je na al die handelingen gelijk resultaat ziet en ook dezelfde dag nog je eigen gemaakte meubel thuis hebt staan.

Wij vonden het super leuk om jullie kennis te laten maken met het vak #meubelmakenen we hopen dat jullie een leuke dag hebben gehad.

Benieuwd wat wij voor creatief idee voor u hebben?

WE HOREN GRAAG VAN U

Afspraak in de showroom?

   

Close

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom
zodat we uw wensen kunnen uitwerken.

 info@meijermaatinterieurs.nl

0252-370027

Voor advies bij u thuis brengen wij € 50,- in rekening. Dit vervalt bij opdracht.
Wij adviseren daarom voor een eerste gesprek een afspraak te maken in onze showroom.  Dan kunnen we op basis van het gesprek en de gegevens een kostenraming maken. Wilt u dan verder met het project, maken we dan pas een compleet 3D ontwerp en/of komen wij vrijblijvend bij u thuis inmeten.

CONTACTINFORMATIE

Satellietbaan 17c

2181 MG Hillegom, Nederland

info@meijermaatinterieurs.nl

Algemene voorwaarden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur

(zaterdag alleen op afspraak)

Telefoon 0252-370027  of  06-10565281

© 2016 WURLD

 

 

Logo CBM