vtwonen

“weer verliefd op je huis”

Wij hebben voor vtwonen, in het bekende programma (weer verliefd op je huis) een prachtige roomdevider gemaakt. In samenwerking met styliste Liza Wassenaar zijn we tot dit prachtige ontwerp gekomen. In combinatie met onze vakkundigheid en de styling van Liza is het een fantastisch geheel geworden.

In het midden van de woonkamer staat een paal met een dragende functie. Deze was een doorn in het oog en hebben we op een creatieve en functionele manier weggewerkt. De middenkast is dan ook aan twee zijden te benutten. Door de open vakken komt er in het midden van de kamer ook nog genoeg licht naar binnen.

Door de basis van de kast in de lichte tint van de muren en het plafond te houden komt het niet op je af.  En is dit een ware aanvulling om het geheel wat knusser te maken.

De planken en de tussenkasten zijn in een accent houtnerf gemaakt met een decor genaamd Okobo uit de collectie van Decolegno

De luifel tussen de kasten dienen om de snoeren weg te werken die naar de televisie lopen en om er één geheel van te maken.

 

Een prachtig stukje maatwerk en in meerdere kleurcombinaties mogelijk.

 

Bekijk hier de aflevering!

Benieuwd wat wij voor creatief idee voor u hebben?

WE HOREN GRAAG VAN U

Afspraak in de showroom?

   

Close

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom
zodat we uw wensen kunnen uitwerken.

 info@meijermaatinterieurs.nl

0252-370027

Voor advies bij u thuis brengen wij € 50,- in rekening. Dit vervalt bij opdracht.
Wij adviseren daarom voor een eerste gesprek een afspraak te maken in onze showroom.  Dan kunnen we op basis van het gesprek en de gegevens een kostenraming maken. Wilt u dan verder met het project, maken we dan pas een compleet 3D ontwerp en/of komen wij vrijblijvend bij u thuis inmeten.

CONTACTINFORMATIE

Satellietbaan 17c

2181 MG Hillegom, Nederland

info@meijermaatinterieurs.nl

Algemene voorwaarden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur

(zaterdag alleen op afspraak)

Telefoon 0252-370027  of  06-10565281

© 2016 WURLD

 

 

Logo CBM